Zuurstofbehandeling

Met de O2 Intraceuticals gezichtsbehandeling breng je zuurstof en speciaal ontwikkelde serums onder osmotische druk in de huid. De serums bevatten waardevolle ingrediënten als hyaluronzuur, groene thee, krachtige anti-oxidanten en vitamines. Het is een zeer aangename behandeling die aanvoelt als een frisse massage. Al na één behandeling zult u er mooier en jonger uitzien en u ook zo voelen.

 

Zichtbare werking vanaf de eerste dag

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een nieuwe vorm van therapie die al na één behandeling zichtbare verbetering geeft. De huid wordt gelift, voelt glad, fris en stevig aan. Normaal neemt de huid zo’n 25 % zuurstof op. Door de zuurstoftherapie wordt dit 97,4 %. Door deze hoge dosering worden alle huidfuncties geoptimaliseerd.

 

Hoe vaak een zuurstoftherapie?

Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van 6 weken met eens in de week een behandeling in ons instituut, gecombineerd met producten van Intraceuticals die u thuis gebruikt om de kuur te versterken. Daarna is eenmaal in de 8 weken genoeg om het resultaat bij te houden. Deze behandeling is voor zowel dames en heren.

 

Rejuvinate behandeling

Stimuleert de regeneratie van cellen, hyaluronzuur en een hoge concentratie vitamine C vernieuwt elasticiteit en collageen productie. De huid krijgt meer volume en stevigheid waardoor lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

 

Opulance whitening behandeling

Zeer effectieve plantaardige oplichtende bestanddelen en een zeer hoog geconcentreerd vitamine C hersteld ongelijke pigmentatie, maakt de huid glad en fris, waardoor ze weer gaat stralen. Krachtige anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen en een hoge concentratie serums zorgen voor een perfecte hydratatie.

Antoxelene serum

Bevat het meervoudig actief hyaluronzuur voor een diepe hydratatie. Anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen en bevorderen een gezonde celgroei. Te gebruiken bij frons lijntjes, kraaienpootjes en rimpels. Dit serum kan alleen gebruikt worden in combinatie met de Rejuvinate of Atoxeleen behandeling.

 

Rejuvination kuur

6 behandelingen, 1 keer per week, inclusief 3 producten.

 

Oplulence Whitening kuur

6 behandelingen, 1 keer per week, inclusief 3 producten.

 

Intraceuticals is geschikt voor iedere man of vrouw die er optimaal verzorgd uit wil zien!