Khanya uit afrika

Heerlijk relaxen!

Een moment voor uzelf met Babor Khanya van top tot teen!
Mystieke verwenrituelen

Reis naar de bakermat van de mensheid! BABOR heeft een totaal behandelingsconcept ontwikkeld dat gebaseerd is op de traditionele kennis van de natuur. De combinatie van speciale massages en exclusieve verzorging geeft u zichtbaar nieuwe vitaliteit. Alle lasten van het dagelijks leven vallen van u af, uw lichaam en geest komen tot rust. Tegelijkertijd wordt de huid intensief verzorgd: ze ziet er vitaler, ontspannen en soepel uit.

In Afrika geldt de maan al sinds mensenheugenis als symbool voor energie en een nieuw begin – Khanya Energy Balance valt terug op deze nauwe verbondenheid. Zoals een steeds groter deel van de maan zichtbaar wordt, totdat hij uiteindelijk in vol licht straalt, zo blaast de vitaliserende behandeling lichaamsenergieën nieuw leven in en brengt ze in harmonie. De kracht van bijzondere natuurstenen en fonkelende kristallen, zoals calciet en rozenkwarts, versterkt de verbinding van de mens met de natuur. De onvervalste authenticiteit van Afrika weerspiegelt zich in het gebruik van het zuiverste zeezout. In de geest van oude schoonheidsrituelen worden de exclusieve verzorgingsproducten van Khanya door deskundige handen aangebracht – het geheimzinnige exotische karakter komt tot uitdrukking.

 

De Behandeling:

  • De behandeling begint met een traditionele Afrikaanse begroeting.

  • Dan wordt uw lichaam geschrubt met de zuiverste zeezout.
  • Vervolgen volgt een klassieke ontspanningsmassage. Deze massage is vooral gericht op het algemeen gevoel van welbehagen en ontspanning van lichaam en geest, hierdoor wordt de spanningen in de spieren weggenomen en wordt het stressniveau in lichaam en geest verminderd. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.

 

  • ​Gezichtsbehandeling: het reinigen van uw gezicht, enzympeeling voor het verwijderen van de dode huidcellen, inmasseren van beauty fluids, drukpuntmassage, het aanbrengen van de masker wordt op Afrikaanse wijze gedaan.
  • Tijdens het inwerken van het gezichtsmasker krijgt u een hoofdhuidmassage.
  • Vervolgens wordt het masker op een speciale manier verwijdert en wordt uw huid verwent met een heerlijke verzorgingscrème.
  • Langzaam komt u weer bij van een heerlijk ontspannende behandeling en krijgt u ter afsluiting van de behandeling een lekker kopje thee, koffie of cappuccino.
  • Khanya uit Afrika
    € 145,00