Over ons

In november 1989 hebben wij de deuren van onze schoonheidssalon geopend. Sinds mei 1995 zijn wij gevestigd in een pand aan de Rooswinkelstate 6 in Leeuwarden.

In de afgelopen 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een uniek en sfeervol instituut. Ontspanning, huidverbetering en huidverjonging staat bij ons centraal. Onze passie is om samen met u aan de conditie van uw huid te werken en resultaat te behalen.

Om up-to-date te blijven volgen wij met veel plezier bijscholingen, trainingen, cursussen en workshops waardoor onze kennis telkens weer wordt uitgebreid zodat wij u een breed scala aan behandelingen kunnen bieden. Tevens  zijn wij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen uitgevoerd door de cosmetisch arts.

Schoonheidsinstituut Deborah draagt het keurmerk ANBOS, welke staat voor professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn goedgekeurd door de GGD volgens het landelijk centrum Hygiëne en Veiligheid voor Permanente Make-up. Daarnaast  zijn wij een officieel erkend leerbedrijf.

Ons instituut bestaat uit een enthousiast team van huidspecialisten, huidtherapeut en cosmetisch arts.

Lees op onze website wat wij u te bieden hebben en ervaar de mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en  huidverbetering. We hopen u binnenkort als gast te mogen ontvangen in ons instituut.

Heel graag tot ziens!