eMatrix

Injectables heeft een natuurlijke vervanger onder de naam eMatrix! De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling. Deze methode is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden.

 

De huid oogt al veel jonger na 1 behandeling

De behandeling eMatrix is op het gebied van laserbehandelingen dé methode om effectief rimpels te behandelen en littekens te doen vervagen. De behandeling wordt ingezet voor alles wat de huid zichtbaar ontsiert: rimpels, huidverslapping, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen, zonebeschadiging en huidoneffenheden zoals grove poriën.

De eMatrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een nieuwe baby huid. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.

 

Geen vervelende herstelperiode door radiofrequente energie

In tegenstelling tot andere huidverstrakking methoden (laser/licht), maakt eMatrix alleen gebruik van radiofrequente energie (RF). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet
beschadigd. Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘s Ochtends neemt u een behandeling en ‘s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!

 

Zeer goede resultaten voor alle huidtypen

De behandeling eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de eMatrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd.

 

Doet de eMatrix behandeling pijn?

De warmte die de eMatrix veroorzaakt is niet pijnlijk. De puls is wel enigszins pijnlijk, maar over het algemeen is het goed te verdragen. Na de behandeling kunt u enkele dagen een gevoel van zonnebrand waarnemen. Wel moet u rekening houden dat er gedurende 4 tot 5 dagen kleine korstjes kunnen ontstaan. Deze zullen vanzelf genezen.

 

Wanneer zie ik resultaat?

We adviseren minimaal 3 behandelingen met een interval van 4 weken. Echter blijft het aantal behandelingen altijd afhangen van de conditie van de huid, de indicatie waar men
voor wordt behandeld en de gewenste intensiteit van de behandeling.

 

Consult en tarief

Tijdens het eerste consult wordt u geïnformeerd over:

  • Mogelijkheden en beperkingen van een eMatrix behandeling
  • Contra-indicaties
  • Te verwachten resultaten
  • Instructies
  • Behandelvoorstel
  • Kosten

Cosmetique Totale streeft ernaar volledige, objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen. De huidtherapeute vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Er is al een eMatrix behandeling mogelijk vanaf € 200,-