Contourverbetering endermologie

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. En een strak figuur; dat willen we allemaal! Een endermologie intensieve bindweefselmassage zorgt voor een mooi gladde en strakke huid.  Lipomassage van endermologie biedt de oplossing voor cellulitis, plaatselijke ophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer  een mooi silhouet krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden. Contourverbetering door endermologie is een duurzame oplossing waarvan geen chirurgie te pas komt!

 

Hoe werkt contourverbetering endermologie?

De behandelkop van het Endermologie systeem neemt de huid op en bewerkt de huid door een in- en uit rollende beweging. Deze beweging stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Deze intensieve massage zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid weer nieuwe elastine gaat aanmaken. Het resultaat is een contourverbetering en een mooie, gladde en strakke huid.

 

Veel gestelde vragen over endermologie

 

Wat is cellulite?

Cellulite (sinasappelhuid) is een ophoping  van vet en water in het bindweefsel van de huid en de onderhuid waarbij de circulatie van bloed en de afvoer van afvalstoffen bemoeilijkt wordt. Cellulite wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren zoals bijvoorbeeld: hormonale stoornissen, weinig lichaamsbeweging, slechte doorbloeding, stress en verkeerde voeding.

 

Wie krijgt cellulite?

90 % van alle vrouwen, ongeacht het gewicht, krijgen vroeger of later te maken met cellulite.

 

Wat doet de endermologie behandeling voor cellulite?

Endermologie is een intensieve mechanische massage waarbij de huid en het onderliggend bindweefsel wordt losgemaakt. De twee rollers in het handstuk knijpen als het ware deze overtollige vetcellen ‘leeg’. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel wat de afvoer van afvalstoffen bevordert.

 

Heeft de behandeling effect?

Gedurende de laatste vijftien jaar zijn er over de hele wereld tienduizenden vrouwen behandeld met goede meetbare resultaten. Endermologie is de enige methode die ook wetenschappelijk bewezen heeft effectief te zijn in de strijd tegen cellulite.

Tarieven

Hoe lang duurt een behandeling?

De cliënt krijgt een of twee keer per week een behandeling van 35 minuten. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Neen, het is een diepe, ontspannende en kalmerende massage met een duidelijk anti-stress effect. De behandelsterkte wordt aangepast per persoon.

 

Hoe snel heb ik resultaat?

Dit kan per persoon verschillen. De meeste cliënten zien na 6 tot 8 sessies een verschil. Voor en na de behandeling worden foto s genomen om u een goed beeld te geven van de veranderingen.