Permanente Make-up

Elke moderne vrouw wil graag op elke moment van de dag er perfect verzorgt uitzien. Dat kan met permanente make-up. Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid en is volledig veilig. Het is een prachtige manier om de contouren van uw gezicht te verbeteren.

 

Permanente make-up is geschikt voor mensen die:

 • Moeite of geen tijd hebben om op te maken
 • Altijd op elk moment van de dag er goed verzorgd uit wil zien
 • Door overmatig epilatie geen wenkbrauwen meer hebben
 • Geen haren door ziekte hebben – alopecia areata 
 • Geen mooie lipcontouren hebben
 • Smalle of dunne lippen hebben

 

De behandeling

Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken en geven wij u adequaat advies over vorm en kleur. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. De vorm van de wenkbrauwen wordt getekend en nadat de huid verdoofd is met een crème begint de pigmentatie. Door laagje over laagje in te brengen wordt het mooiste resultaat verkregen.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. 3-4 dagen na de behandeling wordt de pigmentatie lichter. Bij de volgende behandelingen (meestal na 6 weken) worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Op deze manier krijgt u het mooiste resultaat!

 

Hoe lang mooi?

Afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd blijft permanente make-up 1 tot 3 jaar mooi. De kleur verdwijnt geleidelijk. Zodra u gaat bijtekenen is de kleur vervaagd en dan is de tijd voor een nabehandeling. Meestal volstaat één nabehandeling. We raden u aan om een nabehandeling te ondergaan na een jaar of anderhalf jaar.

 

Vergunning van het GGD

Met de invoering van het warenwetsbesluit per 1 juni 2007 door de overheid, zijn er strenge hygiëne regels vastgelegd voor deze behandeling. Uitvoerende bedrijven dienen volgens een vastgelegde werkwijze de behandelingen uit te voeren. De GGD geeft na inspectie bij het bedrijf een vergunning af. Wij hebben een vergunning van het GGD voor het veilig en hygiënisch aanbrengen van Permanente Make-Up (PMU).

 

Interesse gewekt?

Wij verwelkomen u graag in onze salon en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van permanente make-up en de tarieven.
 

De mogelijkheden van permanente make-up

Ogen

Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen  de uitstraling van de ogen worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag en laten de ogen spreken!

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Bij de lippen kunt u kiezen voor een echte lipliner, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.


Voor en na


Voor en na

Tarieven Permanente make-up

Nieuwe behandelingen omvat in totaal 2 sessies, met 6 tot 9 weken maximaal tussen elke behandelingen. De prijs is het totaalbedrag voor de gehele behandeling incl. de nabehandeling.

Eyeliners

Lippen

 • Touche de beauté ( 1 behandeling )
  € 55,00
 • Lip liner
  € 295,00
 • Lip shadow
  € 375,00
 • Full lips
  € 425,00

Wenkbrauwen

 • Shadow / Poeder techniek
  € 375,00
 • Hairstrokes 3D techniek
  € 395,00
 • Combinatie techniek
  € 425,00

Uw wenkbrauwen blijven het mooist wanneer u deze regelmatig laat “opfrissen”. Dit raden wij aan om de houdbaarheid van de pigment op peil te houden. Het advies is dit jaarlijks te doen. Alle opfrisbehandelingen zijn exclusief nabehandeling.

Opfrisbehandelingen

 • Opfrisbehandelingen binnen 1 jaar
  € 125,00
 • Opfrisbehandelingen binnen 2 jaar
  € 195,00
 • Opfrisbehandelingen elders vandaan v.a.
  € 195,00
 • Opfrisbehandelingen binnen 3 jaar v.a.
  € 350,00

Indien u een vervolgbehandeling op een opfrisbehandeling wenst, zal de behandelaar minimale kosten per behandeling in rekening brengen. Behandeling moet binnen 4-6 weken plaat vinden.