PlexR Soft Surgery

De nieuwste techniek tegen huidveroudering.    

Heeft u last van overhangende oogleden, maar wilt u liever geen chirurgische ingreep? PlexR is het revolutionaire alternatief voor een operatieve ooglidcorrectie. Deze innovatieve behandeling lift uw huid zonder dat u onder het mes hoeft. Ook kraaienpootjes en rimpels rond het mondgebied  zijn heel effectief te verbeteren.

 

Wat is PlexR?

PlexR wordt al sinds een paar jaar met groot succes in het buitenland (o.a. Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk) toegepast als alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties. Ook kraaienpootjes en bovenliprimpels zijn heel effectief te verwijderen met deze nieuwe methode. PlexR wint ook in Nederland snel aan populariteit. Geen wonder, want het resultaat is minstens zo mooi als bij een chirurgische ingreep, terwijl de behandeling niet invasief is. De methode is veiliger en sneller, en biedt blijvend resultaat.

 

De Voordelen

 • Alternatief voor chirurgie
 • Zonder snijden/scalpels
 • Geen narcose
 • Geen hechtingen
 • Korte hersteltijd
 • Geen littekenvorming
 • Veilig
 • Allerlei soorten rimpels
 • Effectief liftend resultaat

Ooglidcorrecties en rimpelverwijdering

PlexR wordt toegepast bij de behandeling van diverse huid- en huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die geschikt voor elk huidtype. PlexR het baanbrekende alternatief voor ingrepen die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren. PlexR wordt onder andere gebruikt voor:

 • Boven- en onderooglidcorrectie
 • Kraaienpootjes 
 • Bovenlip- en mondgebied
 • Lifting van hals, wenkbrauwen, mondhoeken etc.
 • Verstrakking van de kaaklijn, marionetten en neus-lippenplooi
 • Hals versteviging
 • Plooien (bijv. bij de oren)
 • Full facelift

 

Direct zichtbaar en blijvend resultaat

Resultaten van de PlexR-methode zijn direct zichtbaar en definitief. Direct na de behandeling ziet u al dat de huid strakker is. Na vijf tot tien dagen zijn de wondjes genezen, is de zwelling weg en vallen de korstjes van de huid. Dan verschijnt een verjongde huid vol nieuw collageen. Na twee à drie maanden is het definitieve resultaat zichtbaar, omdat de huid dan compleet is verjongd en de collageenaanmaak optimaal is.

 

PlexR Soft Surgery is een volledig veilige methode.

Het is geschikt voor elk huidtype

Omdat u bij een PlexR-behandeling niet onder narcose hoeft en er niet in uw huid wordt gesneden, is de kans op complicaties vele malen kleiner dan bij een chirurgische ingreep. De PlexR-behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door specifiek opgeleide doctors. Omdat er niet in de huid gesneden wordt is de kans op complicaties gereduceerd tot een absoluut minimum. Daarom is de behandeling ook buiten de operatiekamer toegestaan.

Hoe werkt PlexR?

PlexR werkt op basis van plasmastralen (geïoniseerde of geladen gasmoleculen), die de huid heel gericht en puntsgewijs aanraken. Het instrument genereert warmte, waardoor de bovenste laag van de huid gedeeltelijk verdampt. Op de behandelde plekken ontstaat een krimpeffect, wat ervoor zorgt dat de huid eromheen wordt gelift. Onder het behandelde gebied verjongt de huid zich en maakt nieuw collageen aan. Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, treedt er geen littekenweefsel in de huid op, waardoor u minder pijn en zwelling ervaart dan bij een operatie.

 Voor de behandeling en direct na de behandeling        

De mogelijkheden van PlexR

Alternatief voor fillers!

Niet alleen biedt PlexR een mooier resultaat dan fillers, het biedt ook een blijvend resultaat. Semi-permanente fillers zijn altijd een tijdelijke optie (6-12 maanden). Dus: met PlexR geen naalden, geen lichaams-vreemde substanties, maar wel een blijvend resultaat. Verder stimuleert PlexR collageen aanmaak, waardoor uw huid in de maanden na de behandeling nog steviger wordt.

 

Een ooglidcorrectie met PlexR

Overhangende oogleden zijn een veel voorkomend probleem. Het hoort bij het verouderingsproces, en de ene persoon heeft er meer last van dan de andere. Vaak is de oorzaak erfelijk: als overhangende oogleden veel in uw familie voorkomen, is de kans dat u er zelf mee te maken krijgt ook groter. Als u last heeft van hangende oogleden, of u wilt er graag jonger of wakkerder uitzien, maar u bent nog niet aan een chirurgische ingreep toe, dan kunt u besluiten tot een ooglidcorrectie d.m.v. PlexR.

Kraaienpootjes

Plexr is een zeer effectieve methode om kraaienpootjes aan te pakken. De behandeling verwijdert fijne lijntjes volledig, en diepe plooien zijn na een behandeling spectaculair vervlakt. In tegenstelling tot een botoxbehandeling, die je om de paar maanden moet herhalen, is de Plexr-methode definitief: de rimpels zijn vaak na één behandeling al vervlakt of verdwenen.

                                 

                                                 Rimpels rond de mond

Bovenliprimpels vervlakken

Plooien bij de bovenlip worden ook wel ‘plooirokje’ of’barcode’ genoemd. Deze bovenliprimpels komen veel voor en worden vaak als hinderlijk ervaren.

Wie veel rookt, heeft eerder te maken met rimpels boven de bovenlip. Maar ook  niet-rokers kunnen te maken krijgen met deze rimpels, door zonneschade, luchtverontreiniging, stress, of genetische aanleg.

Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met PlexR

Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met plexR is een ideale manier om de huid in deze regio van het gezicht te verstrakken.

Dr. Daniel Chesik verhelpt diverse huidproblemen met PlexR plasma lift. Maar de behandeling is ook heel geschikt  voor het vervlakken van plooien bij de oren. Naast het liftende en verstrakkende effect wordt de huid bio-stimulatief uitgedaagd om het herstelmechanisme aan te schakelen, met celgroei en collageenaanmaak als gevolg. U krijgt een nieuwe en jongere huid.

 

Direct zichtbaar resultaat

Met de jaren verslapt de huid aan de voorkant bij de oren. Er ontstaan plooitjes, het zogenaamde ‘mannenoor’. Deze plooien zijn te corrigeren met een PlexR-behandeling. De overtollige huid wordt verwijderd. Door het liftende effect van  PlexR is de behandeling ook heel geschikt voor andere zones, waaronder de hals- en kaaklijn.

 

Aanmaak van collageen en elastine

PlexR biedt een natuurlijk en duurzaam alternatief voor fillers of chirurgische correcties. Daarnaast is PlexR  veilig en Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met PlexR pijnloos en eenvoudig uit te voeren. In tegenstelling tot de zwelling die na een behandeling  rond de ogen ontstaat, is er weinig zwelling bij de oren na een behandeling. Door de aanrakingen van de plasmastraal trekken de huidvezels samen, wat zorgt voor een liftend effect. Tijdens de herstelperiode (ongeveer een week) ontstaat er een gebied waar de huid gelift en stevig is. Dit komt door de aanmaak van collageen en elastine in de diepere lagen van de huid. Het resultaat is een natuurlijk verjonging van de behandelde huid.

 

Gratis Cosult

Voor u tot een PlexR-behandeling besluit, wilt u zich natuurlijk goed laten informeren, daarom krijgt u altijd een gratis en vrijblijvend consult. Zo kunt u kennis maken met dr. Chesik, en bespreekt hij met u  uw persoonlijke wensen waarbij dr. Chesik uitgebreid op al uw vragen inga. Tijdens het consult vertel dr. Chesik alles over de behandeling en geef hij een realistische inschatting van het resultaat dat u kunt verwachten.

 

Wilt u weten wat een Plexr-behandeling u kan opleveren? Neem dan contact met ons op. Bel 058 – 267 35 36.

Over Dr. Daniel Chesik   

Dr. Daniel Chesik komt uit de Verenigde Staten. Hij heeft in Duitsland zijn studie gevolgd en is in 2004 aan het Universitair Medisch Centrum Groningen gepromoveerd in de medische wetenschappen. Hij is expert op het gebied van celgroei, weefselherstel en wondheling. Na elf jaar lang werkzaam te zijn geweest op de afdeling neurologie van het UMCG heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Hij is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen en biedt deze behandeling op verschillende locaties in Nederland aan.

Specialist in  Huidverbetering

In 2013 richtte dr. Chesik een Skin Clinic op, waar hij zich toelegde op het behandelen van diverse huidproblemen, zoals rosacea, couperose, pigmentproblemen, ouderdomsvlekken, zonneschade, en algemene huidproblemen (droge huid, grove poriën, etc.), brandwonden, littekens en ontharing. Zijn verdere expertise omvat het gebruik van laser voor vasculaire problemen, pigmentatie en tatoeageverwijdering, Intense Pulsed Light (IPL), chemische peelings (exfoliatie), microdermabrasie (het egaliseren van de huid), cryolipolyse (vetreductie), microneedling (tegen huidveroudering) en PlexR Plasma Surgery (huidliftende behandeling tegen rimpels).

Ooglidcorrecties en Rimpelverwijdering met PlexR

Dr. Daniel Chesik is een van de eerste specialisten in Nederland die zich heeft verdiept in non-chirurgische ooglidcorrecties. PlexR Plasma Lift viel al een paar jaar op door goede resultaten in het buitenland, maar begint nu pas in Nederland aan populariteit te winnen. Dr. Chesik heeft zich als een van de eerste doctors gespecialiseerd in het gebruik van PlexR Plasma Lift om oogleden te liften en om kraaienpootjes en mondrimpels te verwijderen. Hij zag in PlexR een uitstekend alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties voor mensen die wel graag een ooglidcorrectie willen, maar die liever geen operatie willen. En omdat er bij een PlexR-behandeling geen lichaamsvreemde stoffen in de huid worden gespoten, zoals bij botox of fillers, is PlexR ook heel geschikt voor mensen die op een natuurlijke manier willen worden behandeld.

Consulten  en Tarieven

Consulten en behandelingen worden door dr. Daniel Chesik uitgevoerd. Consulten zijn gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult vertel dr. Chesik u alles over de behandeling en geef hij een realistische inschatting van het resultaat dat u kunt verwachten. Omdat elk gezicht en elke huid anders is, is elke behandeling maatwerk. 

 Tarieven PlexR behandeling:

 • Bovenooglid:                          € 450,-  
 • Onderooglid:                          € 450,-
 • Bovenlip:                                 € 400,- 
 • Kraaienpootjes: v.a.               € 300,-
 • Kin  / Nek:          v.a.                €400,-
 • Wangen:             v.a.               € 300,-
 • Oorplooien:        v.a.               € 250,-

Als u meerdere gebieden wilt laten behandelen, bijvoorbeeld een 

bovenooglidcorrectie in combinatie met een behandeling van de rimpels boven uw bovenlip, dan geldt er een kortingstarief. Meerdere combinaties zijn denkbaar en bespreekbaar. Enkele voorbeelden:

 • Onder- en Bovenooglid   € 800,-
 • Onderooglid en Bovenlip € 750,-
 • Bovenooglid en Bovenlip € 750,-
 • Bovenlip en Kin regio        € 700,-

 

(Boven- en onderoogleden kunnen niet op de zelfde dag behandeld worden i.v.m. zwelling)

In te boeken tijd:

 •  Consult: ca. 20 minuten
 •  Behandelingen: ca. 60 minuten (incl. 30 min verdovende crème)

PlexR Soft Surgery 

 • Geen operatie
 • Korte hersteltijd 
 • Natuurlijk resultaat
 • Betaalbaar