Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

De cosmetische bindweefselmassage voor het gezicht verbetert de huidstructuur. De massage activeert de cel vernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en ziet er jonger uit.

 Uw huidconditie verbeteren met bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage techniek op het onderhuids-bindweefsel. In deze onderste laag zitten onze collagene en elastine vezels, welke voor de stevigheid en spankracht van onze huid zorgt. Rond ons 25e levensjaar begint ons verouderingsproces. Aanmaak van collageen en elastine nemen af en het bindweefsel kan op verschillende plaatsen gaan verkleven.

Bindweefselmassage zet de huidcellen weer aan om collageen en elastine aan te maken en verklevingen los te maken.

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté en rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt.

 

Doel van de bindweefselmassage

De bindweefselmassage heeft als doel een diepgaande huidverbetering met duidelijk zichtbare resultaten. Ze stimuleert niet alleen de huiddoorbloeding, maar heft verklevingen op, verbetert de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel. De huid wordt zachter, steviger en veerkrachtiger.

 

Bindweefselmassage is geschikt voor:

·         Verslapte huid

·         Rimpels

·         Slecht doorbloede huid

·         Vale, rokershuid

·         Als voor of nabehandeling voor een cosmetische behandeling

·         Cellulite

 

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht

·         Optimale doorbloeding

·         Verzachten van rimpels

·         Stimulering collageen productie

·         Liftend effect

·         Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen.

·         Vermindering van vocht ophoping

·         Verhoogde opname van producten

De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

 

Bindweefselmassage in kuurverband

Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast. Tijdens de kuur wordt de algehele huidconditie verbetert. Mimische rimpels, kraaienpootjes rond de ogen en rimpels rond de mond en hals vervagen. Ook acné littekens verbeteren. De huid heeft meer glans en is stralend.

Wilt u meer informatie of wilt  u ook zo’n bindweefselmassage ervaren, maak dan een afspraak voor een vlijblijvend intake gesprek.

 Bel voor een afspraak: 058 – 267 35 36