Cosmetisch arts

Cosmetisch en Esthetisch

Bij schoonheidsinstituut Deborah werken wij  samen  met  dr. Peter Driessen, ervaren cosmetisch arts, lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde)

 

Bekwaamd in de cosmetische geneeskunde

Na zijn artsenstudie heeft dr. Driessen zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Inmiddels heeft hij al ruim 15 jaar ervaring. Dr. Driessen probeert in de behandeling samen met u tot het best gewenste resultaat te komen. Zijn doel is: met zo klein mogelijke correcties, een zo groot mogelijk effect te bereiken. Soms kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Dit wordt in overleg met u bepaald. Mocht de behandeling buiten zijn deskundigheid gaan dan geeft hij dat eerlijk aan.

 

Zijn werkwijze

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt en passend bij uw persoonlijkheid is.

Voor – en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord  resultaat wordt behaald, waar zowel cliënt en arts tevreden over zijn. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen van de cliënt. Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen. De keuze van de middelen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren. Alleen als wanneer bij het intake-gesprek blijkt dat zijn behandelingen een  goede keuze  voor u zijn gaat hij over tot behandelen. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt.  Eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet.

 

Gratis eerste gesprek met alle informatie

Informatie over behandelingsmogelijkheden kunt u verkrijgen tijdens een gratis eerste gesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Dr. Driessen zal met u bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn om deze wensen te realiseren.

Wij vinden het erg belangrijk dat u in alle rust nadenkt over de gegeven informatie zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen. U krijgt van tevoren een offerte en een optie voor een behandeldatum.

“Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen, geneeskunde die overgaat in geneeskunst.”