Nieuws

Cosmetique Totale

De kwaliteit en Big geregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale is weer bij ons aanwezig op dinsdag 8 februari en 22 februari. Kom langs voor een gratis consult t.w.v. € 35,-

Laserbehandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed, ook zonder doorverwijzing arts.

Bel voor een afspraak 058 2673536  VOL = VOL

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

 

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten wat PlexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze laatste acties?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

* = verplicht veld

CADEAUBON? LEUK IDEE!

Wilt u een vriendin, moeder of uw partner een origineel cadeau geven, dan zit u bij ons helemaal goed! Wat is er leuker dan iemand te verrassen met een Cadeau-bon. De cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden voor schoonheidsbehandelingen, maar zeker ook voor huidverzorging. U kunt zelf het bedrag bepalen wat u wilt schenken. De bon wordt feestelijk voor u ingepakt Een uitgeschreven bon blijft een jaar geldig.