Neoderma

Producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.
 

Unieke biologische peeling van Neoderma

De Bio-Peeling – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen pijn. De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

Voor vrouwen en mannen

De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Ook voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

De Bio-Peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acné en vette huid
  • Overmatige pigmentatie en levervlekken
  • Littekens, grove poriën en striae
  • Rimpels en preventieve werking
     

Verzekering vergoedt acne behandeling

Doordat wij aangesloten zijn bij de ANBOS en een geregistreerde specialisatie acne hebben, kunnen de behandelingen door uw verzekering worden vergoed. Raadpleeg uw polisvoorwaarden welke vergoeding u kunt krijgen voor de behandeling van acne.