Shadiva uit India

Inspiratie van de zintuigen

Een zijn met uzelf – met harmoniserende behandelingen in de geest van de ayurvedische leer draagt BABOR eraan bij, deze oerwens te vervullen. De traditionele Shadiva-massages met kostbare oliën en stimulerende peelings op basis van olie en zout zorgen merkbaar voor een betere innerlijke harmonie.

Door BABOR opgeleide wellnessspecialisten stemmen het behandelingsconcept af op de drie natuurlijke energieën van de mens, die niet bij iedereen even sterk naar voren komen en afhankelijk zijn van de lichaamsbouw.

De Mukabhyanga-massage verwent de gezichtshuid op milde wijze – voor weldadige ontspanning en een zichtbaar stralendere teint. Om ervoor te zorgen dat het lichaam beter ontgift wordt, verbetert een vitaliserende Garshan-massage de doorbloeding en stimuleert zo de stofwisseling. Tegelijkertijd worden door deze massage de speciale werkstoffen van de exclusieve Shadiva-verzorging optimaal door de huid opgenomen. Bovendien kan tijdens de Garshan-massage ook een diepreinigende peeling op basis van olie en zout uitgevoerd worden – voor de systematische activering van alle organen.

  • Shadiva uit India
    € 135,00